Castricum Bakkum WO2

Unieke foto’s zien het daglicht.

Onlangs werden er op het internet foto’s aangeboden van het 11e SS Totenkopf regiment in Castricum, Bakkum en Egmond aan Zee.

In totaal ging het om 33 foto’s. Gelukkig heb ik op deze unieke collectie de hand weten te leggen.

Al deze foto’s zullen in de toekomst worden gepubliceerd in een apart boek over Castricum en Bakkum. Tijdens mijn vele speurtochten bij mensen thuis en vele beurzen is de collectie foto’s enorm gegroeid. Al deze unieke plaatjes kon ik niet alleen kwijt in deel 1 t/m 2 en dat geld ook voor het toekomstige deel 3. Het idee is om een toen en nu fotoboek te maken over Castricum en Bakkum tijdens Wo2. Wel zal ik de pas ontdekte foto’s van de SS troepen in Bakkum en Castricum bij toekomstige lezingen laten zien. Hieronder zal ik er één publiceren, de rest zal ik niet publiceren op het internet i.v.m. het eventueel kopiëren door anderen.

 

Copyright Hisfiles 2017. SS soldaat van het 11e SS Totenkopf regiment oefent met een Tsjechische Zb Vz 26 mitrailleur op het strand van Egmond aan Zee.

 

Please follow and like us: